Advertisements

Weekend Gateways: Sana Sini di Siem Reap


Saje nak share gambar2 lain sekitar di Siem Reap sebelum berpindah cerita pasal Phnom Penh.

 

inilah backpack aku utk 4h 3m

 
 

masa ni baru touch down kat airport. kecik aje airport siem reap


 

bila masuk dalam airport rasa cool aje. simple but nice

 

inilah transport kitaorg sepanjang kat siem reap. tuk tuk kasim..

 

inilah tempat kitaorg lunch dan dinner sepanjang 2 hari di siem reap. sgt best food kat sini πŸ˜‹πŸ˜‹

 

menu wajib cuba, ‘daging lembu naik bukit’ nama diberi

 
 

night market ni walking distance aje dr guesthouse

 
 

night market seberang sungai tu

 

 

antara yg dijual. aku langsung tak kuar belanja kat sini sebab takde yg berkenan


 

barang perhiasan ni dr gading gajah

 

jgn miss utk massage tau… best sgt setelah penat jenjalan kat angkor


 

hard rock … tempat wajib pengumpul t-shirt hard rock

   

Berakhirlah my journey di Siem Reap.  Lepas Siem Reap kitaorg ke Phnom Penh tapi klu tak pegi PP pun x rugi sebenarnya. πŸ˜…πŸ˜…

Till then c u in my next journey, Insya Allah….

Advertisements
Categories: CambodiaTags: , , , ,

4 comments

  1. keciknya beg, saya selalu fail nak manage beg 😦

    Like

  2. mula2 kan kami plan utk 2 hari kat PP, last2 bila baca blog akak ni, katanya PP sehari pun cukup.
    memang tak rugi amik pp sehari..hehehe…just kami mmg nak tgk killing field and toul sleng je

    kitaorg tak sempat pun massage sebab pergi layan apsara dance la, culture village la..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: