Tentang Aku

Tiada yang istimewanya tentang diri ini.  Insan kerdil yang menumpang di bumi Allah. Blog ini hanya untuk mengukir kenangan yang terindah dalam bermusafir diatas bumi Allah.  Sekadar menulis untuk berkongsi rasa kerana sebenarnya perjalanan ini membuatkan aku menikmati kebahagiaan dimana hanya aku yang merasainya.  Suka dan duka perjalanan ini hanya untuk aku mengenali DIA dan siapa diri aku sebenarnya.

Dalam aku kadang-kadang merasa diri ini hebat sebenarnya ia memberi peringatan bahawa ramai yang lebih hebat dan paling utama Allah Maha Besar dan Maha Berkuasa.

Dalam kita mengangumi keindahan ciptaanNya, Ia mengingatkan aku bahawa indah lagi SyurgaNya.  Semoga aku sentiasa merasa kerdil dan dijauhi sifat takbur, sombong riak dan ujub.

~ AZURA AZIZ ~

Instgram: AzuraTravelogue
FB: Azura Travelogue
Emel: azuratravelogue@gmail.com

8 comments

    1. Alhamdulillah… terima kasih sudi baca 😊😍 semoga bermanfaat dan menjadi inspirasi. Insya Allah akan berpeluang melihat dunia dan mungkin lebih hebat lagi πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ»

      Like

  1. Assalamualaikum azura,
    saya bercadang nak pergi chiang mai ogos 2019 nanti. Nak tanya azura, dulu azura menginap di hotel mana masa di chiang mai. TQ

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s