Autumn Trip 2017: Iceland – Black Sand Beach/ Reynisfjara

Next Dilwale destination; Reynisfjara. Sampai sini dah time lunch dan Zuhur. Kitaorg decide pegi toilet, solat dan lunch, then baru jalan2 tepi beach.

Antara scene dalam lagu Gerua kat Black Sand Beach tapi aku tak tahu exact location. (photo: google)

Kat area parking aku nampak beberapa buah bas so aku assume kat pantai tu mesti ramai manusia. Paling utama kena makan dulu then baru bergambar dengan gembira.

Kat sini ada cafe kalau nak beli coffee. Toilet plak ada 2; 1 kat bhgn luar tapi kena bayar. Ada mesin utk bayar guna CC, ISK200. Lagi satu toilet kat bhgn dalam cafe, yang tu FOC. Q memang sangat panjang.

Kat beach ni kena extra carefull ya. Jangan stay dekat sgt gan air sebab ombak kat sini tanpa sedar boleh menganas. So jgn leka…

Masa aku tulis entry ni, aku go through semula gambar2 yg aku snap. Rupanya tak bape banyak gambar menarik. Kelemahan aku klu pegi tempat yg sesak dengan org, automatically mood utk ambik gambar akan hilang. Tu sebab aku tak suka city sebab at last aku macam blur nak snap apa. 😅😅😅

Till then c u in my next journey, Insya Allah….

Advertisements

3 thoughts on “Autumn Trip 2017: Iceland – Black Sand Beach/ Reynisfjara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s